Beyaz sneakerlar, her gardırobun olmazsa olmaz temelini oluşturur. Minimal bir çift beyaz spor ayakkabı, herhangi bir kıyafet için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Modası asla geçmeyen beyaz sneakerlar, moda ile konforun nihai kombinasyonunu oluştururlar. İkonik, zarif ve çok yönlü olan bu spor ayakkabılar, bir araya getirmek istediğiniz neredeyse her kıyafete kusursuz bir şekilde uyar. Gelmiş geçmiş en klasik beyaz sneakerlardan biri olan Adidas Stan Smith kullanılarak oluşturulmuş, spordan şıka 4 farklı görünümü sizler için derledik.

Dinamik Şehirli

Klasik beyaz spor ayakkabılar, sokak stilinden ilham alan bir trendden bir gardırop klasiğine evrildiler. Tarzınızdan veya rahatlığınızdan ödün vermeden günlük stilinizde bu sneakerları tercih edebilirsiniz. Gündelik kombinlerinizi, minimal bir çift beyaz sneakerla tamamlamak görünümünüze stil sahibi bir dokunuş katacaktır. Sportif esintili bir görünüm için sneakerlarınızı oversize bir kazak ve palazzo kesim bir pantolonla tamamlayabilirsiniz. Hem pratik hem şık görünen beyaz sneakerlar, günlük yaşamın koşturmasında kurtarıcı parçanız olacak.

Monokrom Etkisi

Tek renk kıyafetlerin kombinlenmesiyle oluşturulan bir moda akımı olan monokrom, beyaz sneakerlarınızı eşleştirebileceğiniz bir başka görünümdür. Defilelerden, sokak stillerine son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan monokrom stiliyle, çabasız şıklığı yakalamanız mümkün. Beyaz sneakerlar, monokrom gibi minimal görünümler için harika tamamlayıcılardır. En sevdiğiniz beyaz sneakerlarınızı bu görünüme kolayca dahil edebilirsiniz. Tek renkle yapılan bir kombin, size stil sahibi bir görünüm vermenin yanında, doğru parçalarla bir beden daha küçük görünmenizi sağlayacaktır.


Modern Romantik

Spor ayakkabıların, yalnızca sportif giysiler için olduğu günler geri kaldı. Beyaz sneakerlar, sevimli ve feminen bir görünümle eşleştirebileceğiniz en havalı ayakkabılardan biridir. Şık parçalarınızı, bu retro görünümlü sneakerlarla eşleştirerek, gündüz stilinize taşıyabilirsiniz. Bu canlı sokak stili, bir pileli etek ve spor ayakkabının birlikteliğini sunuyor. Beyaz sneakerlar, bu çok şık kıyafete sportif bir dokunuş katmış. Beyaz spor ayakkabılarınızı etek ve elbiselerle tercih etmek, kombininizde bir denge yakalayacak ve modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.


Minimal Ofis Şıklığı

Beyaz sneakerların neredeyse her durumda giyilmeleri kabul edilebilir hale geldi. Bununla birlikte, ofis stilinizde beyaz sneakerları tercih etmek, çalışma ortamınızın doğasına göre değişkenlik gösterebiliyor. Yine de, beyaz sneakerlara bir şans vermek isterseniz, klasik tarzdan ayrışıp ofis giysilerinize dinamik bir hava katabilirsiniz. Sofistike bir dokunuş için, spor ayakkabılarınızı, blazer ve siyah kalem etek gibi ofis dostu parçalarla şekillendirin.